Mario Sports Superstars 3DS


Mario Sports Superstars 3DS. Op 10 maart komt het kleine broertje van Smash Bros uit op de Nintendo 3DS, het gaat hier om Mario Sports Superstars. In deze game zijn er 5 sporten te spelen, namelijk voetbal, tennis, golf, honkbal en paardrijden. Mario Sports Superstars is een multiplayer game waarbij je zowel off- als online kan spelen.

amiibo

Naast het spel brengt Nintendo maar liefst 90 Mario Sports Superstars amiibo kaarten op de markt. Deze zijn verkrijgbaar bij de game, maar ook lost te halen in de winkel. Met de amiibo kaarten kan je de vaardigheden van de personages in het spel verbeteren. Mensen die de game uit de eerste oplage kopen krijgen er gratis een willekeurige amiibo kaart bij.

amiibo

Voetbal

Door de verschillende sporten kan iedereen zijn hart ophalen. Voetbaltoernooien, waarbij je 11 tegen 11 kan spelen. Op zich is dit al een mode waarin iedereen zich kan uitleven. Maar er is meer.

Golf en Tennis

Ook Golf en Tennis zijn vertegenwoordig in Mario Sports Superstars. Nintendo heeft deze sporten al vaker uitgebracht in een alleenstaande game, dus fans zullen hier blij mee zijn.

Honkbal

Verder kan er ook gehonkbald worden. Persoonlijk zijn we erg benieuwd naar deze sport op de 3DS. Wordt er leuk omgegaan met de characters? Zit er veel verschil tussen Mario en Bowser? We verwachten er veel van.

Paardrijden

En als laatste zit de paardrijd mode erin. Races, springen over hindernissen, paarden verzorgen, het zit er allemaal in. Paardrijden heeft op eerste indruk niet onze voorkeur, maar misschien worden we positief verrast?

Onderstaand een korte video met de verschillende sporten:

bron: GameXplain

Zodra de game uit is laten we weten wat we er van vinden. We zijn benieuwd!

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment