Smash personage Link populairder dan ooit!


Link. Het hoofdfiguur in de Legend of Zeldareeks is Link. Tevens is hij één van de meest bekende personages in Super Smash Bros. Toch was Link het afgelopen jaar even naar de achtergrond verdwenen in Smash. Van alle gekozen personages in de game staat hij nu op plek 42. In totaal zijn er 58. We verwachten Link wel hoger toch? Hij is een personage waarmee je wedstrijden kunt winnen!  Zijn veelzijdigheid maakt hem leuk. Vecht klassiek met zwaard en schild, maar ook met pijl en boog, bom en tornado. Ook zijn up en down ‘tilt’ moves zijn killing.

Goed nieuws! De Smash Bros kenners en Nintendo fans verwachten dat Link weer enorm gaat stijgen in de welbekende ‘Tier’ lijst nu de nieuwe game ‘Breath of the Wild’ veel gespeeld gaat worden. Iedereen heeft het erover, de nieuwe Zelda met Link in de hoofdrol. Deze game is nu uitgekomen voor de Nintendo Switch maar ook voor de Wii U. Leuk om even te benoemen is dat er nog een groot aantal exemplaren zijn verkocht voor de U. Dit komt doordat veel Nintendogamers even wachten tot er meer games uitkomen voor de Switch en dit console dan pas kopen. Voor de ‘time-beiing’ kopen ze de nieuwe Zelda Game voor de Wii U.

Terug naar Smash Bros. We verwachten Link minimaal terug in de top 10! Om je vast enthousiast te maken vind je hierbij nog even zijn vetste combo’s, de Gale Boomerang, Bomb, Spin Attack en Hero’s Bow. Voor de echte Smash-pro: gooi een ‘Bomb’ in de lucht. Trek vervolgens je tegenstander naar je toe met Links ketting. Laat vervolgens de Bomb ploffen op het hoofd van jouw opponent!

In bijgaande filmpje kun je alle technieken nog eens rustig doornemen:

Laten we niet vergeten dat er naast Link nog meer Zelda-figuren zijn die in Smash Bros spelen. Dit zijn Zelda, Ganondorf, Toon Link en Sheik. De launch van de nieuwe  Zelda game heeft ongetwijfeld ook invloed op hun populariteit in Super Smash Bros.
Wat vind jij? Wie wordt jouw favoriete Zelda Smash Bros figuur voor 2017?

Wil je jouw Zelda avontuur helemaal compleet maken, kijk dan in onze shop en haal jouw favoriete Link Snapback en T-shirt in huis!

+ There are no comments

Add yours