Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Super Smash Bros Blog


Super Smash Bros Blog. Wie zijn wij?

Wij zijn echte liefhebbers van Super Smash Bros. We spelen van jongs af aan deze game op iedere console. Dit doen we tegen elkaar en in competitie verband. Deze liefde voor de game willen we graag over brengen op jou, zodat we samen als community nog meer plezier uit het spel kunnen halen.

Op dit blog willen we jullie op de hoogte houden over alles wat te maken heeft met Super Smash Bros. We behandelen hier meerdere onderwerpen. Zo hebben we het niet alleen over 1 Smash Bros voor een specifieke console, maar gaan we het hebben over Super Smash Bros in het algemeen. Naast artikelen over geruchten over een nieuwe Super Smash, bespreken we bijvoorbeeld ook personages, levels, muziek en esports. Wie is bijvoorbeeld jouw favoriete personage? Fox? Sjeik? Mario? Onderstaand vind je wat we zoal bespreken.

Onderwerpen:

Nieuws
Personages
Gameplay
Levels
Muziek
Esports
Amiibo
Switch
Wii U
3DS

Het is een blog voor de recreant en voor degene die het echt in competitie verband spelen. Wat is de geschiedenis van de game? Welke personages zitten in de game? Welke toernooien worden er gehouden? En hoe kan ik beter worden? Dit zijn allemaal vragen waar we jullie over willen vertellen. Het is de bedoeling dat het echt een community wordt, dus we zouden het leuk vinden als iedereen mee discussieert en zijn mening geeft. Mocht je onderwerpen missen of heb je misschien een goed idee voor de website? Laat het ons gerust weten, dan gaan wij kijken wat we voor je kunnen betekenen. Je kan eventueel contact opnemen via de berichten, maar ook via het contact formulier.

Switch

Aangezien het door de aankondiging van de Switch op dit moment spannende tijden zijn voor de Super Smash Bros liefhebbers houden we alle nieuwsberichten nauwlettend in de gaten. We hopen dat Nintendo de fans weer blij kunnen maken met een nieuwe Smash. Maar tot die tijd blijven we genieten van de eerder uitgebrachte titels. Wat man man, wat zit er een hoop liefde in deze games.

Zoekfunctie

Ben je op zoek naar een specifieke vraag over Smash? Gebruik dan de zoekfunctie bovenaan de website. Zo heb je naast het menu toegang tot al onze artikelen.